Sól Crusted Całe Ryby
Cała ryba w solnej skorupie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 1069 kalorii, 133g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 12,61 zł / porcja. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka cytryny, mąka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Sól Crusted Całe Ryby, Sól Crusted Całe Ryby Z Pomarańczy Krwi, oraz Sól i ocet Chips Crusted ryb - 5 punktów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, przycięte do przedłużenia 3-cale średnicy wokół Na Zewnątrz ryby.
W średniej misce połączyć białka, sól morską, mąkę, 2 łyżki natki pietruszki i 1/2 szklanki wody.
Wymieszać dłońmi, aż powstanie gęsta pasta.
Wypełnij jamę ryby suszonymi pomidorami, oliwkami, karczochami i plasterkami cytryny. Natrzeć zewnętrzną stronę ryby czosnkiem, a następnie posypać pozostałą 1 łyżką pietruszki i świeżo zmielonym czarnym pieprzem
Umieść rybę na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia. Masę solną ułożyć równomiernie na całej rybie. Mocno docisnąć mieszaninę do blachy do pieczenia, uważając, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia.
Piec ryby, aż skorupa jest złoty kolor i bardzo twarde, o 18 do 20 protokół.
Przesuń pergamin i ryby na półmisek lub deskę do krojenia i złamać skorupę z uchwytem dużego noża. Wsuń łyżkę pod górny filet, nad kręgosłupem i podnieś ją do półmiska. Odwróć się i powtórz.
Udekorować plasterkami cytryny i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.