Szynka z polewą Bourbon-brzoskwinia
Szynka z Bourbon - brzoskwinia glazury może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 6G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, wodę, 3% mniej sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony mostek z glazurą Bourbon-brzoskwinia, Kotlety Wieprzowe Z Polewą Brzoskwiniową Bourbon, oraz Babeczki czekoladowe Bourbon z polewą czekoladową i polewą Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz konfitury i bourbon w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Wymieszać z kminkiem, imbirem, kolendrą i pieprzem. Lekko schłodzić.
Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w wzór diamentowy; stadnina z goździkami.
Umieść szynkę na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Wlać 1 szklankę wody do patelni; umieść stojak na patelni.
Szynkę posmarować 1/4 szklanki mieszanki konserw.
Piec w temperaturze 325 przez 2 godziny lub aż termometr zarejestruje 140, pieczenie szynki z pozostałą mieszaniną konserw co 30 minut.
Przełożyć szynkę na talerz; odstawić 15 minut. Goździki należy wyrzucić przed podaniem.