Szynka z pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i roztopu grzybowego. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, pieczarki, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczarkowa kanapka z grillowanym serem (aka The Mushroom Melt), Tuna Mushroom Melt, oraz Panini Z Grzybami.
Instrukcje
Pokrój chleb na pół poziomo. Czosnek natrzeć na pokrojone boki chleba; posypać pieprzem.
Umieść na blasze do pieczenia, pokrój boki do góry. Broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwiami piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 3 minut.
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj margarynę.
Umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać grzyby; saute 8 minut. Pieczarki układamy na chlebie; wierzch z szynką.
Posypać tymiankiem; top z serem. Broil 5 1/2 cala od ciepła 2 minut lub aż ser topi.
Każdy chleb pokroić na pół na 2 kawałki.