Need a danie główne bezglutenowe? Szynka i fasola i więcej może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 400 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 30 minut. Przepis ten zachwycił 399 osób. Jeśli masz fasolę super northern, seler, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
1
Umieść fasolę w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Odcedzić i spłukać przed użyciem.
3
Połącz nasączoną fasolę, 4 szklanki wody, seler, cebula, liście laurowe, kminek, czosnek w proszku i pietruszka w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Roztopić masło z oliwą z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać pory w mieszaninie masła do miękkości, a mniejsze kawałki zaczynają brązowieć, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Przełożyć pory do wolnej kuchenki. Na tej samej patelni gotować i mieszać szynkę, aż brzegi zaczną brązowieć; wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, Obrane
6
Umieść boczek na gorącej patelni, i smażyć na patelni, aż boczek jest chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Boczek pokroić na kawałki wielkości kęsa i wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
8
Wlać rosół z kurczaka do gorącej patelni, i mieszać do rozpuszczenia bitów brązowy smak z patelni; wlać rosół z kurczaka do zupy. Doprawić solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(wątroba I Szyja Usunięte)
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Ustaw kuchenkę do niskiej gotować zupę, aż fasola są bardzo miękkie, 6 do 8 godzin. Z grubsza rozgnieść około połowy fasoli tłuczkiem ziemniaczanym, aby zagęścić zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji