Szynka z cytryną i marynowanym pieprzem
Szynka z cytryną i marynowanym pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 872 kalorii, 75g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka marynowanej papryki, szynki, musztardy ziarnistej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szkliwiona brukselka z cytryną i pieprzem, Klon-glazurowany łosoś z ogórkiem kiszonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą ostrego noża usuń skórkę z szynki, pozostawiając wokół warstwę tłuszczu o grubości co najmniej 1/4 cala. Głęboko zdobądź tłuszcz w układzie crosshatch w odstępach 1/2 cala.
Przełóż szynkę na dużą patelnię i rozetrzyj plasterki cytryny i cebuli wokół niej.
Dodaj bulion z kurczaka lub bulion do patelni.
W robocie kuchennym połączyć marmoladę cytrynowo-limonkową, marynowaną paprykę, musztardę, sok z cytryny i bourbon i przetworzyć na grube puree.
Wierzch szynki posmarować 2 łyżkami polewy cytrynowo-pieprzowej. Przykryć folią i piec przez 1 godzinę.
Szynkę posmarować skąpą 1/2 szklanki glazury i piec przez 1 godzinę.
Zmiksować z innym skąpe 1/2 szklanki glazury i piec, aż szynka jest rumiane i natychmiastowy odczyt termometr włożony w najgrubszej części mięsa rejestruje 155, o 30 minut dłużej.
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia. Odcedzić soki z patelni do dużej szklanej miarki i odcedzić tłuszcz.
Przenieść soki do średniego rondla i gotować, aż zmniejszy się do 2 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Ubić zawiesinę skrobi kukurydzianej i dodać ją do soków w rondlu wraz z pozostałą 1/2 szklanką glazury. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż zgęstnieje, o 3 protokół. Szynkę pokroić w plasterki i podawać z sosem.