Szynka Z Brązowym Cukrem
Szynka z brązowym cukrem jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 833 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, miód, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka Szkliwiona Brązowym Cukrem, Pomarańczowy, Brązowy Cukier Szkliwiony Szynka, oraz Klopsiki Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę ułożyć na dużej patelni do pieczenia, wlać wodę do patelni i odstawić.
W rondlu na średnim ogniu ubijamy pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut.
Szczotka szynka z glazury; namiot lekko z folii aluminiowej.
Piec w temperaturze 325 stopni przez 2 godziny;
Szczotka szynka z glazurą.
Piec, odsłonięty, przez dodatkowe 30 minut, szczotkując glazurą co 10 minut.
Odstawić na 15 do 20 minut; pokroić, aby służyć.