Szynka Wołowa Duszona W Czosnku

Szynka Wołowa Duszona W Czosnku
Czosnek duszone golonki wołowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka tureckich liści laurowych, skórki cytrynowej, dekoracji: liście selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Duszone Golonki Wołowe, Duszone Czosnkowe Jagnięce Golonki, oraz Golonki Wołowe Duszone W Czerwonym Winie.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Osuszyć i natrzeć solą i pieprzem. Drage shanks w mące, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowe trzonki ze wszystkich stron w 3 partiach, dodając 1/2 łyżki oleju, jeśli to konieczne, 5 do 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełóż trzonki na dużą patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodaj bulion i wodę na patelnię i doprowadzić do wrzenia, skrobanie brązowe kawałki. Czosnek (ściąć boki w dół), skórkę, tymianek i liście laurowe z selerem naciowym i marchewką wokół trzcin na patelni i dodać mieszankę bulionu. Powierzchnię przykryć arkuszem papieru pergaminowego i szczelnie przykryć patelnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Przełożyć do piekarnika i dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 1/2 do 3 godzin. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z gotującej się cieczy i chłodnej mieszaniny całkowicie, odsłonięty, około 1 godziny, a następnie schłodzić, przykryty, co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozgrzej piekarnik do 177° (pozostaw stojak w pozycji środkowej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odtłuścić i wyrzucić pozostały tłuszcz z powierzchni soków z patelni i podgrzać mieszaninę trzpieniową, przykryć, w piekarniku, obracając Trzpienie raz, 1 godzinę. Odrzuć liść laurowy, gałązki tymianku i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Przełóż golonki i warzywa z czosnkiem do naczynia i utrzymaj ciepło, przykryte. Jeśli miarka soki więcej niż 3 filiżanki, gotować w oczyszczonej patelni 12-calowy aż zmniejszona; jeśli mniej, dodać wodę. Wycisnąć miąższ czosnku z 1 głowicy do soków z patelni, odrzucić skórę i ubić, a następnie dodać sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Wlać sos na trzciny i podawać, wraz z warzywami i pozostałymi główkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
SOSSOS
1
Duszona mieszanka goleni może być schłodzona, przykryta, do 2 dni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn