Szynka Wołowa Duszona W Czosnku
Czosnek duszone golonki wołowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka tureckich liści laurowych, skórki cytrynowej, dekoracji: liście selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Duszone Golonki Wołowe, Duszone Czosnkowe Jagnięce Golonki, oraz Golonki Wołowe Duszone W Czerwonym Winie.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Osuszyć i natrzeć solą i pieprzem. Drage shanks w mące, obracając się do płaszcza.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowe trzonki ze wszystkich stron w 3 partiach, dodając 1/2 łyżki oleju, jeśli to konieczne, 5 do 6 minut na partię.
Przełóż trzonki na dużą patelnię do pieczenia.
Dodaj bulion i wodę na patelnię i doprowadzić do wrzenia, skrobanie brązowe kawałki. Czosnek (ściąć boki w dół), skórkę, tymianek i liście laurowe z selerem naciowym i marchewką wokół trzcin na patelni i dodać mieszankę bulionu. Powierzchnię przykryć arkuszem papieru pergaminowego i szczelnie przykryć patelnię folią.
Przełożyć do piekarnika i dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 1/2 do 3 godzin. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z gotującej się cieczy i chłodnej mieszaniny całkowicie, odsłonięty, około 1 godziny, a następnie schłodzić, przykryty, co najmniej 6 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 177° (pozostaw stojak w pozycji środkowej).
Odtłuścić i wyrzucić pozostały tłuszcz z powierzchni soków z patelni i podgrzać mieszaninę trzpieniową, przykryć, w piekarniku, obracając Trzpienie raz, 1 godzinę. Odrzuć liść laurowy, gałązki tymianku i skórkę.
Przełóż golonki i warzywa z czosnkiem do naczynia i utrzymaj ciepło, przykryte. Jeśli miarka soki więcej niż 3 filiżanki, gotować w oczyszczonej patelni 12-calowy aż zmniejszona; jeśli mniej, dodać wodę. Wycisnąć miąższ czosnku z 1 głowicy do soków z patelni, odrzucić skórę i ubić, a następnie dodać sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Wlać sos na trzciny i podawać, wraz z warzywami i pozostałymi główkami czosnku.
Duszona mieszanka goleni może być schłodzona, przykryta, do 2 dni.