Szynka Wielkanocna Glazurowana Mandarynką Z Marchewką

Szynka Wielkanocna Glazurowana Mandarynką Z Marchewką
Szynka Wielkanocna Glazurowana mandarynką z marchewką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1168 kalorii, 68g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 101 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, laski cynamonu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć laski cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, oraz Cytrynowa Glazurowana Marchewka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Szynkę przekładamy na dużą patelnię, tłustą do góry. Za pomocą ostrego noża, ocena szynki z cięć na skórze, około 2-cale od siebie i 1/2-cala głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Pokrój ukośnie ukośne ukośniki, tworząc diamentowy wzór; obficie doprawić mięso solą i pieprzem. Posiekaj około 8 liści szałwii i włóż do miski; wymieszaj z olejem, aby uzyskać pastę. Natrzyj olej szałwiowy na całą szynkę, upewniając się, że do wszystkich szczelin dostanie się smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Piecz szynkę przez 2 godziny. Teraz jest mnóstwo czasu, aby bang-out glazury mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Umieść rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj kawałki masła, mandarynki, sok mandarynkowy, brązowy cukier, wodę i przyprawy. Powoli gotuj płyn do sypkiej glazury; powinno to potrwać około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
MandarynkaMandarynka
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Po szynce od kilku godzin polewamy ją glazurą mandarynkową, kawałkami owoców i wszystkim. Pozostałe liście szałwii rozsypać na wierzchu i włożyć szynkę z powrotem do piekarnika i nadal gotować przez 11/2 godzin, fastrygując sokami co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
MandarynkaMandarynka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Marchew rozrzucić wokół szynki i płaszcz w glazury mandarynki. Włożyć szynkę jeszcze raz do piekarnika i gotować przez ostatnie 30 minut, aż marchewka będzie miękka, szynka będzie ciemna i chrupiąca, a całość będzie lśniła słodką glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ustaw szynkę na desce do krojenia, aby odpocząć przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Podawać marchewki i mandarynki glazury na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Magazyn