Szynka Wielkanocna Glazurowana Mandarynką Z Marchewką

Szynka Wielkanocna Glazurowana Mandarynką Z Marchewką
Szynka Wielkanocna Glazurowana mandarynką z marchewką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1168 kalorii, 68g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 101 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, laski cynamonu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć laski cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, oraz Cytrynowa Glazurowana Marchewka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Szynkę przekładamy na dużą patelnię, tłustą do góry. Za pomocą ostrego noża, ocena szynki z cięć na skórze, około 2-cale od siebie i 1/2-cala głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Pokrój ukośnie ukośne ukośniki, tworząc diamentowy wzór; obficie doprawić mięso solą i pieprzem. Posiekaj około 8 liści szałwii i włóż do miski; wymieszaj z olejem, aby uzyskać pastę. Natrzyj olej szałwiowy na całą szynkę, upewniając się, że do wszystkich szczelin dostanie się smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piecz szynkę przez 2 godziny. Teraz jest mnóstwo czasu, aby bang-out glazury mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Umieść rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj kawałki masła, mandarynki, sok mandarynkowy, brązowy cukier, wodę i przyprawy. Powoli gotuj płyn do sypkiej glazury; powinno to potrwać około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
RamięRamię
MandarynkaMandarynka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Po szynce od kilku godzin polewamy ją glazurą mandarynkową, kawałkami owoców i wszystkim. Pozostałe liście szałwii rozsypać na wierzchu i włożyć szynkę z powrotem do piekarnika i nadal gotować przez 11/2 godzin, fastrygując sokami co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
MandarynkaMandarynka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Marchew rozrzucić wokół szynki i płaszcz w glazury mandarynki. Włożyć szynkę jeszcze raz do piekarnika i gotować przez ostatnie 30 minut, aż marchewka będzie miękka, szynka będzie ciemna i chrupiąca, a całość będzie lśniła słodką glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ustaw szynkę na desce do krojenia, aby odpocząć przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Podawać marchewki i mandarynki glazury na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Magazyn