Szynka Wielkanocna Glazurowana Mandarynką Z Marchewką
Szynka Wielkanocna Glazurowana mandarynką z marchewką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1168 kalorii, 68g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 101 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, laski cynamonu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć laski cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, oraz Cytrynowa Glazurowana Marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Szynkę przekładamy na dużą patelnię, tłustą do góry. Za pomocą ostrego noża, ocena szynki z cięć na skórze, około 2-cale od siebie i 1/2-cala głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Pokrój ukośnie ukośne ukośniki, tworząc diamentowy wzór; obficie doprawić mięso solą i pieprzem. Posiekaj około 8 liści szałwii i włóż do miski; wymieszaj z olejem, aby uzyskać pastę. Natrzyj olej szałwiowy na całą szynkę, upewniając się, że do wszystkich szczelin dostanie się smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Gałązki Rozmarynu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Piecz szynkę przez 2 godziny. Teraz jest mnóstwo czasu, aby bang-out glazury mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynka
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Umieść rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj kawałki masła, mandarynki, sok mandarynkowy, brązowy cukier, wodę i przyprawy. Powoli gotuj płyn do sypkiej glazury; powinno to potrwać około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
Pakiet Milk Duds
Mandarynka
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Po szynce od kilku godzin polewamy ją glazurą mandarynkową, kawałkami owoców i wszystkim. Pozostałe liście szałwii rozsypać na wierzchu i włożyć szynkę z powrotem do piekarnika i nadal gotować przez 11/2 godzin, fastrygując sokami co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
Mandarynka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Marchew rozrzucić wokół szynki i płaszcz w glazury mandarynki. Włożyć szynkę jeszcze raz do piekarnika i gotować przez ostatnie 30 minut, aż marchewka będzie miękka, szynka będzie ciemna i chrupiąca, a całość będzie lśniła słodką glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynka
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ustaw szynkę na desce do krojenia, aby odpocząć przed rzeźbieniem.