Szynka w polewie imbirowo-brzoskwiniowej

Szynka w polewie imbirowo-brzoskwiniowej
Imbirowo-brzoskwiniowa szynka Glazurowana jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 10. Na 11,62 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1644 kalorii, 78g białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, jagody jałowca, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Imbir brzoskwiniowy-szynka szkliwiona, oraz Brzoskwiniowo-imbirowe szkliwione żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 3 galony gorącej wody, sól, brązowy cukier, jagody jałowca, ziarna pieprzu, imbir i liście laurowe w dużym niereaktywnym pojemniku lub garnku i mieszaj, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
RamięRamię
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Niech solanka ostygnie. Tymczasem stań szynkę, ściętą bokiem w dół, na desce do krojenia i zdobądź skórę ostrym nożem w wzór crosshatch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieścić szynkę w solance, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 24 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usunąć szynkę z solanki i całkowicie wysuszyć. Odcedzić solankę, zastrzegając przyprawy. Nacisnąć niektóre jagody jałowca i pieprzu na płaskiej stronie cięcia szynki. Rozsypać liście laurowe w dużej patelni do pieczenia i umieścić stojak na patelni. Szynkę odstawić, pokroić w dół, na stelażu i piec 1 godzinę. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 i piecz jeszcze 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
W misce ubić konfitury brzoskwiniowe, brązowy cukier, musztardę, ocet, imbir oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
RamięRamię
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Szynkę posmarować połową szkliwa; dalej prażyć aż do uzyskania głębokiego złotego koloru, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Posmaruj szynkę pozostałą glazurą, obróć ją na bok i piecz, aż termometr włożony do środka zarejestruje 155, a skóra będzie chrupiąca, 30 do 45 kolejnych minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przenieść do deski do krojenia, namiotu z folią i odstawić na 20 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić liście laurowe. Wymieszać, aby sos. Szynkę pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Zdjęcia Roland Bello
TrudnośćEkspert
Gotowe W29 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn