Szynka Szkliwiona Wiśniowo-Portowa
Cherry & Port Glazed Ham może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 238 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Port Glazed stek i Portobello kanapki, oraz Szkliwiona cebula Perłowa w porcie z liśćmi laurowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wywar w małej misce, aż mieszanina będzie gładka.
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać ziele angielskie i gotować przez 30 sekund.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać wino, wiśnie i brązowy cukier na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelni. Gotować i mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Umieść worek piekarnika w dużej patelni o głębokości co najmniej 2 cali.
Włożyć szynkę do worka piekarnika.
Polać szynką wiśniową polewą. Zamknij torbę piekarnika nylonowym krawatem.
Wytnij 6 (1/2 cala) szczelin w górnej części worka piekarnika. Włóż końce torby pod uszczelnienie.
Piec w temperaturze 121°. przez 1 1/2 godziny lub do czasu rozgrzania szynki.
Szynkę wyjąć z worka piekarnika na półmisek. Łyżka trochę wiśniowej glazury nad szynką.
Pozostałą wiśnię podajemy z szynką.