Szynka Szkliwiona Pomarańczowa

Szynka Szkliwiona Pomarańczowa
Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 40g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz mocno brązowy cukier, kremową musztardę dijon, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka Szkliwiona Pomarańczowa, Szynka Szkliwiona Pomarańczowo, oraz Szynka Szkliwiona Pomarańczowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szynkę w wyłożonej folią aluminiową patelni 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać razem marmoladę i kolejne 4 składniki; wymieszać na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
SzynkaSzynka
4
Piec w temperaturze 350 na najniższym stojaku piekarnika 1 godzinę i 30 minut, fastrygując sokami z patelni co 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć szynkę z piekarnika i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Szynka 101
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
7
Gotowaną szynkę można podawać bezpośrednio z lodówki. Jeśli chcesz podawać na gorąco, podgrzej w piekarniku 350 do temperatury wewnętrznej 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka GotowanaSzynka Gotowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Niegotowaną szynkę należy podgrzać do temperatury wewnętrznej 160 w piekarniku 350. Plan gotować 18 do 20 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Szynkę suszoną na sucho wciera się w sól i przyprawy, a następnie przechowuje, aż sól całkowicie przenika do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MięsoMięso
SólSól
SzynkaSzynka
10
Szynka peklowana na mokro jest doprawiana roztworem solanki, który utrzymuje mięso wilgotne, a Tekstura delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
MięsoMięso
SzynkaSzynka
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn