Szynka pieczona z polewą miodowo-morelową

Szynka pieczona z polewą miodowo-morelową
Pieczona szynka z miodowo-morelową glazurą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 1078 kalorii, 36g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, mielone goździki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łopatka wieprzowa nadziewana morelami z polewą sojowo-miodową, Łopatka wieprzowa nadziewana morelami z polewą sojowo-miodową, oraz Pieczone jabłka z polewą morelową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szynkę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pozostałe składniki wymieszać w średniej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piecz szynkę przez 30 minut; zalej szynką glazurą i kontynuuj pieczenie, aż szynka zostanie podgrzana, w sumie około 2 i pół godziny. (około 15-18 minut na Funt.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia44
Magazyn