Szynka pieczona z musztardą i majerankiem

Szynka pieczona z musztardą i majerankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej szynki z musztardą i majerankiem. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 113g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $4.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą musztardę dijon, złoty brązowy cukier, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Kukurydza Z Majerankiem Grillowanym, oraz Glazurowana marchewka z majerankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 6 składników wymieszać w średniej misce. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Linia duża patelnia z podwójną warstwą folii. Wykończ twardą skórkę i tłuszcz z górnej strony szynki, pozostawiając grubą na 1/4 cala warstwę tłuszczu. Używając długiego ostrego noża, zdobądź tłuszcz w 1-calowym wzorze diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieścić szynkę w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na dno patelni wlać Maderę i 1 szklankę soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MaderaMadera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piecz szynkę aż do ogrzania przez, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć patelnię z piekarnika. Zwiększyć temperaturę pieca do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Rozprowadzić musztardę obficie na wierzchu i bokach szynki. Powrót do piekarnika i nadal piec, aż musztarda powłoki jest złoty kolor, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przełóż szynkę na talerz. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Do średniego rondla wlać soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
11
Dodać majeranek i zagotować. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Szynkę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajeranekMajeranek
SOSSOS
SzynkaSzynka
12
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn