Szynka pieczona z musztardą i majerankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej szynki z musztardą i majerankiem. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 113g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $4.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą musztardę dijon, złoty brązowy cukier, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Kukurydza Z Majerankiem Grillowanym, oraz Glazurowana marchewka z majerankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pierwsze 6 składników wymieszać w średniej misce. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić)
Linia duża patelnia z podwójną warstwą folii. Wykończ twardą skórkę i tłuszcz z górnej strony szynki, pozostawiając grubą na 1/4 cala warstwę tłuszczu. Używając długiego ostrego noża, zdobądź tłuszcz w 1-calowym wzorze diamentu.
Umieścić szynkę w przygotowanej patelni.
Na dno patelni wlać Maderę i 1 szklankę soku pomarańczowego.
Piecz szynkę aż do ogrzania przez, o 45 protokół.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Zwiększyć temperaturę pieca do 232°.
Rozprowadzić musztardę obficie na wierzchu i bokach szynki. Powrót do piekarnika i nadal piec, aż musztarda powłoki jest złoty kolor, o 35 protokół.
Przełóż szynkę na talerz. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić.
Do średniego rondla wlać soki z patelni.
Dodać majeranek i zagotować. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Szynkę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.