Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu)

Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu)
Szynka pieczona z miodem (wielkość tłumu) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 573 kalorie, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Mieszanka mielonych goździków, miodu, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Owocowa Miodowo-Limonkowa (Wielkość Tłumu), Wędzona Kiełbasa Fasolka Po Pieczeniu (Rozmiar Tłumu), oraz Szynka pieczona z brązową glazurą cukrową (wielkość tłumu).

Instrukcje

1
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkim pieczeniu. Włóż termometr do mięsa do powierzchni szynki pod niewielkim kątem lub przez koniec szynki, aby końcówka znajdowała się w środku najgrubszej części szynki i nie dotykała kości ani tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
2
Piec 12 do 16 minut na funt w piekarniku 325ºf lub aż termometr czyta 120ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć szynkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wlać kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usunąć skórę z szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
6
Wytnij lekko tłustą powierzchnię szynki w jednolite kształty diamentów; włóż cały goździek do każdego diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
SzynkaSzynka
7
Wymieszać miód, musztardę i zmielone goździki; posmarować szynką. Piecz ok. 20 minut dłużej lub aż termometr wskaże 57°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
MusztardaMusztarda
MiódMiód
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Przykryć szynkę namiotem z folii aluminiowej i odstawić około 10 minut lub aż termometr czyta 140ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn