Szynka pieczona z glazurą klonową

Pieczona szynka z glazurą klonową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1917 kalorii, 164g białka, oraz 127g tłuszczu każdy. Na 3,45 zł za porcję, ten przepis okładki 48% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka syropu klonowego, musztardy, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać szynki można śledzić to danie główne z Deser Apple Graham jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Klasyczna szynka pieczona z glazurą Klonowo-musztardową, Pieczone pączki czekoladowe z glazurą klonową, oraz Lżejsze pieczone pączki jabłkowe z glazurą klonową podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przyciąć nadmiar tłuszczu z szynki i punkt w diamentowy wzór z ostrym nożem, dzięki czemu płytkie cięcia około 1 cala od siebie.
Umieścić na patelni do pieczenia.
Piecz przez 30 minut w nagrzanym piekarniku. W małej misce wymieszać syrop klonowy, ocet z czerwonego wina, musztardę Dijon i musztardę w proszku.
Po upływie 30 minut rozetrzyj 1/3 szkliwa nad szynką.
Piec 20 minut i powtórzyć dwa razy z pozostałą glazurą.
Odstaw szynkę na 10 do 15 minut przed rzeźbieniem.