Szynka Pieczona Pomarańczowa
Pomarańczowa szynka pieczona może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 35 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz musztardę dijon, sok pomarańczowy, szynkę ciętą spiralnie na kości i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść szynkę na ciężkiej patelni.
Czosnek mielić w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze.
Dodaj marmoladę, musztardę, brązowy cukier, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy i proces do gładkiej.
Wlać glazurę na szynkę i piec przez 1 godzinę, aż szynka zostanie całkowicie podgrzana i glazura będzie dobrze rumiana.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.