Szynka-Mozzarella Melt

Szynka-Mozzarella Melt
Ten przepis służy 11. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oscar Mayer szynka, chleb, Delikatesy deluxe ser mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bakłażan i Mozzarella Melt, Bakłażan I Mozzarella Melt, oraz Stopić Serce Stopić Tuńczyk.

Instrukcje

1
Na wierzchu 1 kromkę chleba z 1 kawałkiem sera, szynką i pozostałym serem; przykryć pozostałą kromką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Rozprowadzić na zewnątrz kanapki z margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Gotować na małej patelni na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn