Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej
Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, czosnek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Wielka Zupa Z Fasoli Północnej, Great Northern Bean Chili, oraz Gulasz Z Fasoli Północnej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć szynkę kości w kawałki wielkości ukąszenia, zastrzegając kości. Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu i smażyć kawałki szynki na gorącym maśle, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym rondlu; gotować i mieszać cebulę, marchew i czosnek w gorącym maśle, aż zmięknie i cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Fasolę wlać do warzyw, dodać szynkę i zarezerwowaną kość szynkową i wlać wodę, aby zupa miała żądaną grubość. Liście laurowe wymieszać z zupą i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Przed podaniem usunąć kość szynki i liście laurowe.