Szynka i Cheddar w bochenku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj szynkę i Cheddar w bochenku spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miracle whip dressing, oscar Mayer deli szynka, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cheddar Olive Loaf, Cheddar Cheese Loaf, oraz Kanapka z porem, cheddarem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spłaszczyć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń w prostokąt o wymiarach 12x8 cali za pomocą wałka do ciasta. Top z szynką w granicach 1/2 cala krawędzi.
Wymieszać cheddar i dressing; rozprowadzić na szynce.
Zwilżyć brzegi ciasta wodą. Fold wzdłuż na trzecie; szczypta szwy razem do uszczelnienia.
Miejsce, szew stronie w dół, na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Wytnij kilka szczelin na górze.
Posmarować jajkiem; posypać parmezanem.
Piec 35-40 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 10 min. przed krojeniem.