Szynka doniczkowa

Szynka doniczkowa
Jeśli masz mniej więcej 25 minut do spędzenia w kuchni, szynka doniczkowa może być wybitnym bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 12g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga nasion gorczycy, octu jabłkowego, kręconej pietruszki i zmielonych goździków. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki Doniczkowe, Krewetki Doniczkowe, oraz Krewetki Doniczkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie roztopić masło na małej patelni i pozostawić do osadzenia. Powoli wlać przezroczysty żółty tłuszcz z roztopionego masła do małej miski lub dzbanka, pozostawiając mleczny płyn na patelni. Odrzuć mleczny kawałek. Odciągnij i rozdrobnij szynkę tak drobno, jak to możliwe, na podłużne paski, użyj noża, aby pomóc, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Szynkę wymieszać z natką pietruszki, przyprawami, octem, 2/3 masła i odrobiną chrupiącej soli morskiej. Podzielić na 8 małych ramekinów lub garnków. Docisnąć i spłaszczyć powierzchnię palcami, następnie łyżką lub zalać pozostałym masłem. Schłodzić, aż masło stanie się solidne, a następnie zawinąć w folię spożywczą. Zamarza do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Aby podawać, rozmrozić garnki na noc w lodówce, jeśli są zamrożone.
4
Podawać z tostami, cornichons i chutney, lub zanurzyć garnki krótko w misce z gorącą wodą i włączyć doniczkowej szynki na talerze najpierw.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn