Szynka Balsamiczno-Klonowa Szkliwiona
Szynka Balsamiczno-Klonowa szkliwiona jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 198 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz porcję butt end, balsamiczny sos vinaigrette, syrop naleśnikowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Balsamiczny-Szkliwione Medaliony Wieprzowe, Klon balsamiczny glazurowany łosoś ze szpinakiem i pomidorami, oraz Klon Wędzony Na Zimno-Kotlety Schabowe Szkliwione Balsamicznie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać sos, syrop i musztardę.
Na patelni ułożyć szynkę na tłuszczu. Ukośnie szynka; przykryć folią.
Szynka szczotka z 1/3 szkliwa.
Piec, odsłonięty, 1 godzinę lub do ogrzania przez (140F), szczotkowanie pozostałą glazurą co 20 min. W międzyczasie na dużą płytką patelnię wrzucić pasternak i marchew z olejem.
Dodać do piekarnika z szynką Ostatnie 45 min. czasu pieczenia szynki, obracając warzywa za każdym razem, gdy szynka jest szczotkowana glazurą.
Wyjąć szynkę z piekarnika; przenieść do deski do krojenia. Namiot z folią; odstawić 15 min. W międzyczasie zwiększ temperaturę piekarnika do 218°. kontynuuj pieczenie warzyw 15 min., obracanie co 5 min.