Szyfonada sałaty mieszanej z gorgonzolą-sos ziołowy
Szyfonada sałaty mieszanej z gorgonzolą-sos ziołowy to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szczypiorek, ocet destylowany, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kliny Do Sałaty Z Sosem Jalapeno I Serem Gorgonzola, Cabernet-duszone żeberka z gorgonzolą Polentan i mieszanką zielną Gremolata, oraz Skręcona Sałata Lodowa Z Ciepłym Sosem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Natkę pietruszki, ser, śmietanę i majonez zmiksować w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Zmiksować w maślance, occie, soli i pieprzu.