Szybkie Turcja Scallopini
Szybkie Scallopini z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 10g tłuszczu i w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $1.93 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mąkę, paprykę, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Indyk Scallopini, Indyk Scallopini z cytryną i kaparami, oraz Indyk Scallopini z sosem morelowym.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj mąkę i przyprawy. Zanurz kotlety w mieszance mąki, aby pokryć obie strony; strząsnąć nadmiar. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj indyka partiami i gotuj 2-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe.
Wyjmij na talerz do serwowania; trzymaj się ciepło.
Dodaj wino do patelni; zwiększ ogień do średnio wysokiego. Gotuj 30 sekund, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i bulion, aż będą gładkie; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Dodaj śmietanę i musztardę; podgrzej.
Polej indyka. W razie potrzeby posyp papryką.