Szybkie Turcja Scallopini

Szybkie Turcja Scallopini
Szybkie Scallopini z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 10g tłuszczu i w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $1.93 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mąkę, paprykę, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Indyk Scallopini, Indyk Scallopini z cytryną i kaparami, oraz Indyk Scallopini z sosem morelowym.

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj mąkę i przyprawy. Zanurz kotlety w mieszance mąki, aby pokryć obie strony; strząsnąć nadmiar. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj indyka partiami i gotuj 2-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
3
Wyjmij na talerz do serwowania; trzymaj się ciepło.
4
Dodaj wino do patelni; zwiększ ogień do średnio wysokiego. Gotuj 30 sekund, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i bulion, aż będą gładkie; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj śmietanę i musztardę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
6
Polej indyka. W razie potrzeby posyp papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn