Szybkie Steki Z Tuńczyka

Szybkie Steki Z Tuńczyka
Szybkie steki z tuńczyka to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 281 kalorii, 40g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 6,14 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, sok z limonki, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Pieczone Steki Z Tuńczyka Ahi, Pieczone Steki Z Tuńczyka Ahi, oraz Pieczone Steki Z Tuńczyka I Pieprzu.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posyp steki solą i pieprzem; dodaj steki na patelnię. Gotować 4 minut z każdej strony, aż steki są średnio rzadkie lub pożądany stopień doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść steki do naczynia i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
5
Wlać mieszaninę sherry na patelnię. Gotować 1 do 1 1/2 protokół lub do zmniejszenia do 2 łyżki stołowe, mieszając do deglaze patelni; wlać steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować GEN5 Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn