Szybkie placki brzoskwiniowo-malinowe
Szybkie ciasto brzoskwiniowo-malinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $4.9 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu z wanilii, brzoskwinie, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 20%. Spróbuj Raspberry Peach Hand Placki, Tost z bitą ricottą z szybkim dżemem brzoskwiniowo-malinowym, oraz Placki brzoskwiniowe w słoiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto i pokrój na 8 klinów; umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 11 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i, w razie potrzeby, ziele angielskie, w dużym rondlu.
Dodać brzoskwinie, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje i cukier rozpuszcza się, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z malinami i wanilią.
Odstawić na 15 minut. Top każdy klin ciasta z 1/4 szklanki mieszanki owoców i 1/4 szklanki lodów.