Szybkie i łatwe Tacos rybne

Szybkie i łatwe Tacos rybne
Szybkie i łatwe Tacos rybne to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 15g tłuszczu i w sumie 202 kalorie. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tortille kukurydziane, olej roślinny, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę polubiło to meksykańskie danie. Z łyżką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szybkie i łatwe Tacos rybne, Szybkie Tacos Rybne, oraz Szybkie Grillowane Tacos Rybne dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż paluszki rybne w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piecz 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do uzyskania chrupiącego i złocistego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Zdjąć z ognia i pokroić na trzy części.
4
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Smażyć tortille do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Napełnij rozgrzane tortille porcjami paluszków rybnych, kapustą, sosem tatarskim i salsą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KapustaKapusta
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować August Kesseler Daily August Trocken Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
Daily August Pinot Noir otwiera subtelny zapach czarnej wiśni i jagód w połączeniu z pysznym aromatem cassis i czerwonej papryki. W ustach prezentuje się jako świeży i owocowy z napięciem na podniebieniu i delikatną długością. Jest to elegancki wyraz Rheingau Pinot Noir.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn