Szybkie i łatwe Ravioli z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mleko, różyczki brokułów, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Szybkie + Łatwe Southwest Ravioli Patelnia Makaron, Szybkie i łatwe pieczone Ravioli z kremowym sosem mięsnym, oraz Szybki i łatwy Szybkowar gulasz z kurczaka, soczewicy i boczku z marchewką.
Instrukcje
1
Gotuj ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem kolejne 4 składniki ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 3 do 4 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia serka śmietankowego i dobrze wymieszania sosu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLA
Ravioli
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
3
Dodać do sosu wraz z brokułami i papryką; dobrze wymieszać. Przykryć; gotować na średnim i małym ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
4
Cebulę i boczek wymieszać, gotować, 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.