Szybkie i łatwe jajka Benedykt
Szybkie i łatwe jajka Benedict może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 19g białka, oraz 58 g tłuszczu. 1187 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, ocet, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie Jajka Benedykt, Łatwe Jajka Benedykt, oraz Łatwe Jajka Benedykt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, smażyć boczek Kanadyjski z każdej strony, aż równomiernie rumiane.
Napełnij duży rondel około 3 cale wody i doprowadzić do duszenia.
Wlać ocet. Ostrożnie przełóż 4 jajka do wody i gotuj 2 do 3 minut, aż białka będą gotowe, ale żółtka nadal będą miękkie.
Jajka wyjąć łyżką szczelinową.
W międzyczasie roztopić masło, aż bąbelki w małej patelni lub w kuchence mikrofalowej.
Zdjąć z ognia, zanim masło zbrązowieje.
W blenderze lub dużym robocie kuchennym zmiksuj żółtka, ciężką śmietanę, pieprz cayenne i sól na gładką masę.
Połowę gorącego masła dodajemy cienkim, stałym strumieniem, na tyle powolnym, aby mieszało się co najmniej tak szybko, jak wlewasz. Zmiksuj sok z cytryny tą samą metodą, a następnie pozostałe masło.
Umieść otwarte angielskie babeczki na talerzach. Wierzch z 1 plastrem boczku kanadyjskiego i 1 jajkiem w koszulce.
Skropić sosem śmietanowym i podawać od razu.