Cheesy Mexican CORN Bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Cheesy meksykańskiej kukurydzy Piec spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, meksykański ser mieszany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Cheesy Mexican CORN Bake, Cheesy Layered Mexican Bake, oraz Cheesy Corn Dog Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Ugotuj kukurydzę zgodnie z zaleceniami na torbie.
Tymczasem, w 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać w Poblano chile, papryka i cebula; gotować 3 do 5 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie. Wymieszaj kukurydzę.
W dużej misce ubić jajka, śmietanę, mąkę kukurydzianą, cukier i sól trzepaczką do dobrze wymieszanego. Wymieszać mieszankę kukurydzianą i serem.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Posypać podsmażoną cebulą.
Piec około 10 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 5 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.