Szybkie i łatwe hamburgery z indyka Teriyaki
Przepis szybkie i łatwe hamburgery z indyka Teriyaki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. To danie główne ma 280 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, butelkowany imbir, zmieloną pierś indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szybkie i łatwe hamburgery z indyka, Szybkie I Łatwe Pieczone Burgery Z Indyka, oraz Hamburgery Z Indyka Teriyaki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce. Kształt indyka mieszaniny na 4 (1/2-cal grubości) paszteciki.
Połącz sos teriyaki i 1 łyżkę wody w małej misce.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę na patelnię; przykryć i gotować 7 minut lub aż złoty kolor, często mieszając. Wymieszać 1 łyżkę mieszanki teriyaki.
Wyjąć cebulę z patelni; ogrzać. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki i gotować 5 protokół.
Dodaj pozostałe 3 łyżki mieszanki teriyaki do patelni. Ostrożnie turn paszteciki nad, i gotować 2 protokół lub aż gotowe.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; top każdy z 1/4 szklanki mieszanki cebuli, 1 plaster pomidora, i 1 liść sałaty. Wierzch z pozostałymi połówkami bułki.
Do indyka dodaj odmierzony czosnek w proszku i imbir
Pomóż kształtować paszteciki
Najlepsze hamburgery z pomidorem, sałatą i pozostałą pół bułki