Szybkie i łatwe batony wiśniowe

Szybkie i łatwe batony wiśniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać szybkie i łatwe Cherry bary spróbować. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, ekstrakt z wanilii, nadzienie z ciasta wiśniowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Quick & Easy Chocolate Chip Cherry Pie, Szybkie I Łatwe Batony Z Serem Orzechowym, oraz Batony proteinowe Quick 'n Easy No-Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać ze śmietaną. Rezerwa 1 1/2 szklanki ciasta i rozłożyć resztę na dnie przygotowanej patelni. Pokryj tę warstwę równomiernie nadzieniem z ciasta wiśniowego. Resztę ciasta upuść łyżkami na wierzchu warstwy wiśni i rozłóż, aby pokryć jak najlepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzereśnieCzereśnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż top będzie złoty. Mróz z polewą cukierniczą, gdy ostygnie dla słodszych batonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na pręty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn