Szybkie Chili
Szybkie Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 534 kalorie, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, Eyed peas, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off, Szybkie Chili I, oraz Szybkie Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim rondlu.
Dodać wołowinę, cebula, i pieprz, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest rumiane i cebula i pieprz są lekko zmiękczone.
Dodać pozostałe składniki, przykryć i doprowadzić do lekkiego wrzenia. Zmniejszyć ogień gotować na wolnym ogniu i gotować przez 20 minut, lub dłużej, jeśli używasz twardszy kawałek wołowiny, mieszając od czasu do czasu. W razie potrzeby przed podaniem udekorować rozdrobnionym serem. Uwaga: Jeśli lubisz więcej ciepła w Chili, dodaj trochę cayenne, chipotle lub pokrojone w kostkę jalapenos.