Szybki Sos
Szybki sos może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, soki z indyka i patelni do pieczenia, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Szybki Sos, Szybki Sos Hamburger, oraz Szybki Sos Kiełbasowy.
Instrukcje
Odcedzić soki z patelni do separatora tłuszczu lub miski.
Odstawić na 10 minut. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z powierzchni; odstawić soki na bok. W małym rondlu, na średnim ogniu, doprowadzić bulion i 1 szklankę zarezerwowanych soków do wrzenia. W międzyczasie, w małej misce, ubij razem skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki zimnej wody, aż nie pozostaną grudki. Powoli ubić mieszankę skrobi kukurydzianej do gotującego się bulionu. Gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem. Przecedzić tuż przed podaniem.* Składniki zbyt zmienne dla sensownej analizy informacji żywieniowych