Szybka zupa z kurczakiem i makaronem
Szybka zupa z kurczakiem i makaronem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 595 kalorii, 42g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 210 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, seler, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ginger Chick ' N Noodle Soup, Szybka Zupa Z Makaronem Udon, oraz Szybka zupa z makaronem krewetkowym.
Instrukcje
Umieść duży garnek na umiarkowanym ogniu i dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Pracuj blisko pieca i dodaj warzywa do garnka podczas siekania, w kolejności, w jakiej są wymienione.
Dodać liście laurowe i doprawić warzywa solą i pieprzem, do smaku.
Dodaj wywar do garnka i podnieś płomień, aby doprowadzić płyn do wrzenia.
Dodaj pokrojone w kostkę polędwiczki z kurczaka, powrót zupy do wrzenia, i zmniejszyć ogień z powrotem do umiarkowanego. Kurczak gotować 2 protokół i dodać makaron. Gotować zupę dodatkowe 6 minut lub do makaronu są miękkie i usunąć zupę z ognia.
Natkę pietruszki i koperek wymieszać, usunąć liście laurowe i podawać. To gęsta zupa.
Dodaj do 2 szklanki wody, jeśli lubisz rosół z dużą ilością bulionu.