Szybka Zupa Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szybkiej zupy z Czarnej Fasoli. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, wodę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka Zupa Z Czarnej Fasoli, Szybka zupa z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Szybka I Łatwa Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu.
Dodać 1 1/2 puszki fasoli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Mieszaninę fasoli umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Powrót zupy na patelnię.
Dodaj pozostałe 1/2 puszki fasoli na patelnię; gotować 2 protokół. Wymieszać z sokiem; odstawić.
Podgrzać małą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szynkę na patelnię; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Chochla 1 szklanka zupy do każdej z 4 misek; top każdej porcji z 1 łyżką szynki.