Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać szybki Wietnamski zupa z makaronem z wołowiną spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, sriracha, polędwicę wołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Szybka zupa wietnamska z wołowiną, Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, oraz Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz wywar z kurczaka z wodą, syropem z agawy, startym imbirem i sosem sojowym i doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj makaron i gotuj na małym ogniu przez 2 minuty.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.