Szybka Zupa Minestrone

Szybka Zupa Minestrone
Szybka Zupa Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 687 kalorii, 39g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wstępnie umyte i pokroić jarmuż, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Epicurious ma 45 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szybki Upadek Zupa Minestrone, Szybka i łatwa włoska zupa Minestrone, oraz Szybki Upadek Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 5 - do 6-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie ugotować cebulę i czosnek, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać jarmuż i podsmażyć, mieszając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
3
Dodaj mrożone warzywa, pomidory z sokiem, makaron, bulion, woda, sól, pieprz i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i makaron jest al dente, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Tymczasem połowę fasoli przekładamy do szerokiej płytkiej miski i grubo masujemy widelcem lub maserem ziemniaczanym, następnie mieszamy puree i całą fasolę do zupy i gotujemy na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zupa będzie lekko zagęszczona, około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn