Szybka Tarta Żurawinowa Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szybkiej tarty z żurawiną jabłkową. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tartą jabłkę, mąkę, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarta Żurawina Szybki Chleb, Szybka Rustykalna Tarta Z Jabłkami, oraz Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni połowę ciasta rozwałkować na 13-calową. koło. Naciśnij na dole i w górę po bokach nie powiększonej 11-in. karbowany tart pan z wyjmowanym dnem lub naciśnij na dole i 1 w. po bokach 10 cali. springform pan.
W dużej misce, połączyć żurawiny, jabłka, brązowy cukier, mąka i cynamon; wlać do skorupy. Kropka z masłem.
Z pozostałego ciasta wyciąć kształty liści.
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie gorące i bąbelkowe, a skórka będzie złota. Schłodzić na stojaku z drutu.