Szybka Sałatka Taco
Przepis szybka sałatka Taco jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 90 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chipsów tortilla, mieszanka przypraw taco bellâ® taco, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybka Sałatka Taco, Szybka i łatwa Sałatka Taco, oraz Szybka Wegetariańska Sałatka Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso z cebulą w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; odcedzić.
Dodaj mieszankę przyprawową i wodę; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia. Dusić na średnim i małym ogniu 3 min.
Sałatę podzielić na 4 talerze. Na wierzchu równomiernie wymieszać mięso, pomidory, ser i pokruszone frytki.