Szybka Pikantna Żurawina Glazurowana Schab Pieczony

Szybka Pikantna Żurawina Glazurowana Schab Pieczony
Szybkie pikantne żurawina glazurowane Schab pieczeń może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 25,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 4013 kalorii, 411g białka, oraz 76 g tłuszczu. Mieszanka soli, chrzanu, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 316 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Szybka Pikantna Żurawina Glazurowana Schab Pieczony, Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną, oraz Pikantny Schab Pieczony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz sos żurawinowy, galaretka jabłkowa, musztarda, kruszony bulion, chrzan, czosnek w proszku i tymianek w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyłożyć dużą patelnię do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Polędwicę schabową ułożyć na patelni, na tłuszczu do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Użyj szczotki do ciast i małej łyżki, aby całkowicie pokryć wieprzowinę sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Gotować, aż wieprzowina nie jest już różowy w środku, i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka czyta 145 Stopni F (63 Stopni C), O 45 minut, fastrygowanie co 10 minut z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia71
Magazyn