Szybka Marynowana Fasolka Szparagowa

Szybka Marynowana Fasolka Szparagowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szybkie marynowane Dilly zielona fasola spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, koperek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie Chile Dilly Fasolki, Szybkie marynowane buraki i żółta fasola woskowa z Fetanem i szczypiorkiem, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć koperek i fasolkę szparagową w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę fasoli.
4
Odstawić 2 godziny.
5
Odcedzić lub podawać łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn