Szybka i łatwa Włoska faszerowana papryka
Przepis szybki i łatwy włoski faszerowane papryki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 4. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kiełbasę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szybka i łatwa meksykańska faszerowana papryka, Quick & Easy Faszerowane Zielone Papryki, oraz włoska faszerowana papryka.
Instrukcje
Umieść papryki otwarte boki do góry na kuchence mikrofalowej. Pokrowiec z folią. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 3 minuty. Odstawić.
Gotować kiełbasę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 4-6 minut lub aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszaj fasolę, ryż i połowę sosu do gotowania. Rzeczy w połówkach papryki.
Podgrzać pozostały sos w rondlu 1-quart na średnim ogniu.