Szybka i łatwa bezmleczna meksykańska gorąca czekolada
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na napoje, więc dać szybkie i łatwe bezmleczne meksykańskiej gorącej czekolady spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 99 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonej soli morskiej, chili w proszku, Woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szybkie Płatki Zbożowe Na Gorąco (Bezglutenowe, Paleo, Whole30 + Wegańskie), Szybki i łatwy bezmleczny ajerkoniak-z prawdziwego życia Paleo, oraz Pomysły na Lunch z powrotem do szkoły i szybki budyń czekoladowy (bezmleczny, Paleo, bez ziarna).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.