Szwedzkie Klopsiki

Szwedzkie Klopsiki
Przepis szwedzkie klopsiki mogą zaspokoić Twoje skandynawskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 23G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Mieszanka cukru, śmietany, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szwedzkie Klopsiki (Klopsiki Ikea), Szwedzkie Klopsiki, oraz Szwedzkie Klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać bułkę tartą i 1/3 szklanki stockin małej misce. Odstawić. Stopić 1 łyżka stołowaprzycisk w średnim patelni overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj cebulę i smażyć rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Cebulę przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wytrzyj patelnię i zwróć ciepło tomedium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać boczek i gotować chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do miski z cebulą.(Rezerwa tłuszczu boczku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj składniki next8 do miski z onionmixture, mieszając dłońmisto blend. Złożyć w breadcrumbmixture. Używając miary 1 łyżki, zwiń mieszankę mięsa w kulki;przenieś do obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Roztopić 1 łyżkę masła z zarezerwowanymtłustym w dużym ciężkim potover średnio-na małym ogniu. Pracując w 3 partiach i dodając 1 łyżkę masła między partiami, brązowe mięso ze wszystkich stron, około 6-8 minut na porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Przełożyć klopsiki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
9
Odcedzić wszystkie, ale 2 łyżki kapieli zm.
10
Ubić mąkę, aż do uzyskania gładkiej pasty. Wymieszać 2 filiżanki wywaru;doprowadzić do duszenia, ubijając często.Klopsiki do garnka. Przykryć; gotować na wolnym ogniu,aż klopsiki są gotowane, 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
11
Zdjąć z ognia, ubić kwaśną śmietaną i wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn