Szwajcarski Chleb Piwny

Szwajcarski chleb piwny może być tylko chlebem, którego szukasz. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 5G tłuszczu i w sumie 192 kalorii. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka soli, szwajcarskiego sera, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fondue z wędzonym serem i piwem z kiełbasą na wolnym ogniu, grillowanym boczkiem, pieczarkami i chlebem żytnim, Baby Swiss, boczek i Dip piwny, oraz Sałatka Z Boćwiny Piwnej.
Instrukcje
Pokrój połowę sera w kostkę 1/4 cala; rozdrobnij pozostały ser. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i pieprz. Mieszaj piwo z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złożyć ser.
Przenieś do natłuszczonego 8 cali. x 4-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 375° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.