Szwajcarski chleb cebulowy

Szwajcarski chleb cebulowy
Przepis na szwajcarski chleb cebulowy można przygotować w około 55 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 165 kalorii . Za 49 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 32 osób. Mieszanka jajka, sera szwajcarskiego, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chłodzona szwajcarska owsianka , Grillowana kanapka z szynką i szwajcarską szynką i Panini ze szwajcarską szynką, pieczarkami i jarmużem .

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w 1/2 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Nasiona MakuDodatkowe Nasiona Maku
Dodatkowe Nasiona Maku, OpcjonalnieDodatkowe Nasiona Maku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Nasiona Maku, OpcjonalnieDodatkowe Nasiona Maku, Opcjonalnie
2
Dodaj 1 łyżeczkę cukru; odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 1/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 1/4 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Dodaj masło, cebulę, jajko, sól, musztardę, 3 szklanki mąki i pozostałą wodę i cukier. Ubijaj, aż masa będzie gładka. Wymieszaj z serem i pozostałą mąką, aby powstało miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Przenieś na oprószoną mąką powierzchnię i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 8–10 minut.
5
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Uderz ciasto. Przełóż na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
7
Każdą porcję rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 18 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przekroić wzdłuż na pół.
9
Wymieszaj składniki nadzienia i rozprowadź je tak, aby nie odstawały od brzegów o więcej niż 1,25 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Zwiń każdy placek w rulon, zaczynając od dłuższego boku; zlep krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Połóż dwa sznury obok siebie na natłuszczonej blasze do pieczenia. Skręć sznury razem; ściśnij końce, aby je uszczelnić i podwinąć. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 45 minut. Ubij żółtko z wodą; posmaruj nim twisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
13
Jeśli chcesz, posyp dodatkową porcją maku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
14
Piec w temperaturze 375° przez 25–35 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Wyjmij z patelni na kratkę, aby ostygło. Przechowuj w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia4
Magazyn