Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch

Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z
Przepis szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałe warzywa Włoch może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w przybliżeniu 2 godziny. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 885 kalorii, 44g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, liście szpinaku, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak i Szwajcarski Chard ravioli Nudi na prostym sosie pomidorowym, Crostini z Fontinanem i marmoladą pomidorową z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Miodowo-balsamiczna pieczona marchewka z " wspaniałych warzyw Włoch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozdrobnione liście wypłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
W dużym rondlu umieść liście, z wodą jeszcze do nich przylegającą, przykryj i ustaw patelnię na średnim ogniu. Gotować chard, rzucając go od czasu do czasu, przez 12 do 15 minut, aż miękka i większość wody odparowała. Wyłącz ciepło i za pomocą szczypiec przenieś chard na durszlak i pozostaw do ostygnięcia. Wypłukać rondel i zwrócić go do pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Liście szpinaku opłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
W rondlu umieść liście, z wodą jeszcze do nich przylegającą, przykryj i ustaw patelnię na średnim ogniu. Szpinak gotować, podrzucając go od czasu do czasu szczypcami, przez 5 minut, aż stanie się miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usuń z ciepła i przenieś do durszlaka z chard do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Gdy warzywa są wystarczająco chłodne, aby sobie z nimi poradzić, wyciśnij z nich jak najwięcej nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Przenieść je do deski do krojenia i drobno posiekać. Powinieneś skończyć z około 1 zapakowaną filiżanką świeżo posiekanej zieleni o wadze między 7 a 8 uncji (200 i 225 g).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Umieścić zielenie w dużej misce i dodać ricotta, 1/2 łyżeczki soli, obfite mielenie pieprzu, gałka muszkatołowa, Parmigiano, i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
ZieloniZieloni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
10
Posypać mąką i delikatnie złożyć ją do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
11
Wlać mąkę do małej płytkiej miseczki. Przygotuj dużą blachę do pieczenia wyłożoną woskowanym papierem lub posypaną mąką. Rękami uszczypnij kawałek mieszanki zieleni, uformuj ją w kulkę wielkości kasztana, zwinąć w mąkę i ustawić na blasze do pieczenia. Kontynuuj tworzenie nudi, dopóki nie użyjesz wszystkich zielonych mieszanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
ZieloniZieloni
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu i soli obficie. Ostrożnie upuść 8 do 10 nudi. W ciągu 1-2 minut zaczną unosić się na powierzchnię. Kontynuuj gotować nudi przez kolejne 5 do 6 minut, aż wypłyną na powierzchnię i zostaną nadęte. Za pomocą dużego skimmera Usuń nudi i przenieś je do rozgrzanej miski do serwowania. Łyżka około 1 szklanki sosu pomidorowego nad nudi i bardzo delikatnie wymieszać. Kontynuuj gotować nudi, dopóki nie ugotujesz ich wszystkich. Gdy wszystkie zostaną dodane do miski, łyżka dodatkowy sos na górze i posypać Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Podawać natychmiast.
14
Aby sos pomidorowy: rozgrzać czosnek w oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Użyj drewnianej łyżki, aby nacisnąć na czosnek, aby uwolnić jego smak. Gotować przez około 2 minuty, lub aż czosnek zaczyna skwierczeć. Nie pozwól, żeby się zarumieniło. Ostrożnie wlać pomidory i ich sok (olej rozpryskuje się) i wymieszać, aby pokryć olejem. Doprawić 1 łyżeczką soli i podgrzać do średniej wysokości. Doprowadzić sos na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, przez 30 do 35 minut, lub aż sos zgęstnieje i olej jest łączenie na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią. Tate i dodaj więcej soli, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn