Szwajcarska Sałatka z nerkowca jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka rzymska, cukier, ser szwajcarski, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Nerkowca, Sałatka Z Sosem Szwajcarskim, oraz Sałatka Z Mandarynki I Nerkowca.
Instrukcje
1
W blenderze, połączyć ocet, cukier, musztarda, cebula i sól; przykryć i proces, aż dobrze wymieszane. Podczas przetwarzania stopniowo dodawać olej w stałym strumieniu. Wymieszać z makiem. W salaterce, połączyć romaine, nerkowce i ser szwajcarski; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Szwajcarski
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Orzechy Nerkowca
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Romaine
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala