Sztuka jedzenia miecznika z oliwkami, selerem, czosnkiem, octem i miętą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sztuki jedzenia miecznika z oliwkami, selerem, czosnkiem, octem i miętą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 407 kalorii, 40g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 6,35 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, czosnek, serce selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybki kurczak duszony octem z czosnkiem i liśćmi selera, Pesce spada steccato e grigliato (Griddled garlic & mint studded swordfish), oraz Miecznik z Orzo, pistacjami i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć rybę w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczysty miąższ zamienia nieprzezroczyste, o 10 minut na cala grubości steku, i wyjąć go z patelni, aby zatrzymać gotowanie. W oddzielnej dużej, niereaktywnej patelni z pokrywką, czosnek, cebulę, seler i marchewkę ugotować delikatnie na oliwie z oliwek, aż będzie miękka, ale nie zabarwiona, 5 minut lub więcej.
Dodaj kapary, oliwki, ocet, rodzynki, liście mięty i orzeszki piniowe. Gotować kolejne 2 do 3 protokół. W razie potrzeby doprawić solą i zmielić w pieprzu. Jeśli patelnia wydaje się być zagrożona wyschnięciem, Dodaj do 1/2 szklanki wody. Powrót ryby na patelnię, przykryć i gotować delikatnie, aby częściowo stopić smaki, nie więcej niż 5 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.