Sztuka jedzenia Carbonade à la Gueuze

Sztuka jedzenia Carbonade à la Gueuze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Carbonade à la Gueuze w sztuce jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 697 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 41 fanów. Jeśli masz chuck wołowiny, sól i pieprz, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj carbonade wołowe, Carbonade Flamande (Belgijski Gulasz Wołowy), oraz Clean Eating Faszerowane Papryki {Clean Eating Freezer Meals Cookbook Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i pokroić na mniej więcej 2-na-2-calowe kawałki, postępując jak najwięcej przerw między mięśniami. W dużym, ciężkim garnku z pokrywką dobrze brązuj mięso w tłuszczu, pracując partiami, aby nie schłodzić patelni przez tłoczenie-przez 30 minut lub dłużej. Podczas gdy mięso jest brązowieje, posiekać cebulę grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć rumiane mięso do ciepłego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Na średnim ogniu, brązowy cebulę w garnku, dodając więcej tłuszczu w razie potrzeby, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj mąkę, mieszając ją z tłuszczem i gotując przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
5
Dodaj piwo podczas mieszania. Odstawić mięso do garnka, dodać wiązkę ziół, 1 łyżeczkę soli i mielony pieprz, wszystko razem wymieszać. Mięso powinno być prawie całkowicie zanurzone; jeśli nie, Dodaj więcej piwa (lub wody, bulionu lub bulionu). Gotuj w bardzo niskiej bańce, umieszczając dyfuzor ciepła pod garnkiem, jeśli to konieczne, i ustawiając pokrywę mniej lub bardziej uchyloną, aby pomóc kontrolować temperaturę. Gotować mięso, aż szaszłyk łatwo wsunie się, a zwłaszcza na zewnątrz-około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Mięso i około połowy cebuli wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić wiązkę ziół. Ostrożnie usuń tłuszcz z cieczy. Gotuj go, jeśli to konieczne, aby zmniejszyć go do konsystencji bogatego, ale płynnego kremu. Mięso i cebulę wrzucić do garnka i dokładnie podgrzać. Smak, i dodać sól i trochę cukru, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn